Äiti myy vauvansängyn, ostaja palaa ja käskee häntä katsomaan takakonttiin

Mitä hän oli löytänyt?

Ricky näki vaimonsa katsovan ostamansa toisen käden pinnasängyn sisään, – ja yhtäkkiä hän huusi kauhuissaan. Huuto, joka ei olisi paikallaan Hollywoodin kauhuelokuvassa. Ricky kiidätti säikähtäneelle vaimolleen nähdäkseen, mikä on ongelmana, ja sitten hän näki sen. Hän tunsi kyhmyn kurkussaan ja kauhean tunteen iskeneen vatsanpohjaan.

Kuun yllä

Kun Valerie Smith sai tietää olevansa raskaana, hän oli yli kuun. Vaikka hän ei ollut enää vauvansa isän kanssa, hän oli silti innoissaan aloittaessaan upouuden luvun elämässään. Mutta tämä hurmioitunut äiti ei tiennyt, että hänen maailmansa repeäisi kahtia.

Vauvansängyn myynti

Vuosi sen jälkeen, kun hän sai tietää olevansa raskaana, Valeriella oli tyhjennys ja pihamyyjäiset. Kun hän penkoi omaisuuttaan, hänen silmänsä tikkasivat huoneen nurkassa olevaan kehdolle ja väristys juoksi hänen selkärankaansa. Hän tiesi heti, että se oli myytävä. Muutamassa minuutissa Valerie julkaisi kuvan netissä ja mainosti sitä myytävänä. Valerie ei ollut maininnut yhtä erityistä mutta todella kauheaa yksityiskohtaa tästä kehdosta.

Hän etsi kehtoa.

Toisella puolella kaupunkia vanha herrasmies ja puuseppä Gerald Kumpula ja hänen vaimonsa Lorene olivat nähneet Valerien vauvansängyn myytävänä. Heidän lapsenlapsensa odotti lasta, joten he halusivat hankkia sen hänelle. Se näytti melko hyvältä laadulta ja tukevalta, ja oli melko halpa. Gerald luuli, ettei siinä olisi mitään vikaa, mutta hän oli niin väärässä.

Noutamassa sitä

Gerald ilmoitti vaimolleen Lorenelle kehdosta ja suostui siihen. Gerald soitti Valerielle ja sanoi haluavansa ostaa kehdon ja kerätä sen nyt. Valerie suostui ja Gerald meni autollaan hakemaan kehdon. Mutta hänellä ei ollut aavistustakaan, mitä hänelle oli luvassa.

Mikä hänen ongelmansa oli?

Gerald saapui Valerien kotiin ja hän tervehti häntä ulkona, raahaten kehdon hänen taakseen. Gerald vilkaisi kehtoa ja kaikki näytti täysin hyvältä ja hyvässä kunnossa. Hän kysyi Valerielta, mikä hänen lapsensa nimi oli, – mutta hän pysähtyi ja alkoi näyttää levottomalta. Mitä hän piilotteli?

Reunassa

Gerald katsoi Valerien välttävän katsekontaktia, kun hän kysyi uudelleen, mikä hänen lapsensa nimi oli. Se ei ollut latautunut kysymys, se oli vain jutut. Jalat taputtaen hän vastasi nopeasti: «Noah. Se on hänen nimensä.» Jostain kumman syystä Ricky ei uskonut häntä. Koko tilanteessa oli jotain äkinistä.