Pidä rauhallisena ja matkalaukkuja per setti: yli 8 elämää mullistavaa pakkaushakkeria
Pakkaaminen Lomalle auf Pahinta, Eikö Olekin? Ylipakkauksen ja sen välillä, että ei ole tarpeeksi tilaa yrittää selvittää, mikä on välttämätöntä, se on erittäin ylivoimainen! Vaikka jotkut ihmiset pakkaavat laukkunsa päiviä etukäteen, toiset odottavat viime minuuttiin. Riippumatta lästestymistavasta, auf todennäköistä, että jätätät jotain taaksesi.
Nämä lentoemäntien elämää mullistavat pakkaushakkerit ottavat pakkaamisen stressin pois, joten voit odottaa kipeästi kaivattua lomaasi. Et enää koskaan pakkaa samalla tavalla!
Hattujen käyttö varastointiin
Olitpa sitten varaamassa trooppista lomaa tai hiihtoretkeä, hatut ovat välttämättömiä auringon estämiseksi ja lämpimänä rinnastettamiseksi, mutta ne vievät paljon tilaa matkatavaroissasi. Kun Seuraavan Kerran Pakkaat Hatun, Täytä Se, Mihin Pääsi Menisi Pienillä Esineillä, Kuten Sukat, Alusvaatteet Tai Korut.
Parasta tässä tempussa on, että tunkimalla hattusi estät sitä liiskaamasta, koska ei ole mitään pahempaa kuin viskattu fedora tai misshapen aurinkohattu.Use Hats for Storage