De 28 mooiste droomstranden ter wereld
Wie houdt er niet van het strand? Het zand op je voeten voelen, de geur van zout, de wind en het geluid van de golven als ze op de oever breken is onvergelijkbaar. Toch zijn niet alle stranden hetzelfde. Er zijn goede stranden en ongelooflijke stranden.

Hier is een lijst met droomstranden die u zult willen zien en bezoeken.

1. Anse Source d’Argent – Seychellen

Anse Source d Argent | Series 'Most fabulous and magic beaches ...

In een beschermde baai op 1 van de 115 eilanden van de Seychellen ligt een strand waarvan het rozeachtige zand samenkomt met de prachtige blauwe oceaan.

Het landschap van het strand is ongelofelijk, een landschap waar enorme granieten keien de overhand hebben, wat de fotogeniciteit van deze plek vergroot. Meestal verkozen tot het beste strand ter wereld, moet Anse Source d’Argent uw eerste haven zijn als u op zoek bent naar fantastische stranden.
 

2. Matemwe Beach- Zanzibar (Tanzania)

Matemwe Beach House | Zanzibar Vacation

Een lange lijn van palmbomen die het witte zand overschaduwen is het karakteristieke beeld van Matemwe Beach, in het noordoosten van Zanzibar. De nabijheid van de Afrikaanse kust heeft het eiland – en dit strand in het bijzonder – de bestemming gemaakt van degenen die willen ontspannen na een safari in de parken van Tanzania of na het beklimmen van de Kilimanjaro (5.895 m), het dak van het continent. Matemwe is een uitstekende plek om te duiken tussen het koraal en te zeilen aan boord van een dhow, de typische zeilboot van de Swahili kust.

3. Cala Macarelleta – Menorca (Spanje)

Cala Macarella (y Macarelleta) en Menorca, ¿las más bonitas?

De zuidkust van het Baleareneiland heeft enkele van de beste stranden van Spanje: witte zandstranden omarmd door pijnbomen die vanaf de rotsen uitkijken over het water. Cala Macarella en zijn kleine zusje, Macarelleta, zijn een uitstekend voorbeeld van dit mediterrane landschap. Ze liggen op 14 kilometer van Ciutadella, langs een weg die geflankeerd wordt door droge stenen muren en die na een kronkelende kronkeling door ongecultiveerde velden langs een beekje afdaalt tot het bijna bij het zand komt. Om ten volle te kunnen genieten van een dag op deze stranden, is het essentieel om een zonnebril te dragen en te snorkelen.