Naisten historiallisen fyysisen suuntautumisen muutokset
Kuka tahansa voi kertoa, että muotitrendit tulevat ja menevät. Joskus jopa alle vuodessa asiat katoavat pimeään! Pinterest-lauta pystyy tuskin pysymään muotiteollisuuden laskusuunnassa. Vaatteet eivät kuitenkaan ole ainoa suosion vaihteleva asia. Näyttää siltä, että myös naisruumis kokee trendejä ja muotia. Vuosien mittaan lehdet ovat osoittaneet meille, mitä pidetään kuumina ja mitä ei. Tavallisesti on kuuluisa naisjulkkis, jota pidetään kauneuden ruumiillistuksena tuona aikakautena. Palataan ajassa taaksepäin ja katsotaan, kuinka naisten «ihanteellinen» kehon muoto on muuttunut viime vuosisadan aikana.

Gibson 10-vuotias tyttö
Aikaisemmin valokuvien lähettäminen aikakauslehtien sivuille oli liian kallista. Tuolloin yritys palkkasi kuvittajia kertomaan näkemyksensä. Charles Gibson (Charles Gibson) on erityisen kuuluisa naislehden kuvittaja. Taiteilija loi etsimäsi teoksen! Se kuvaa varakkaita naisia, jotka käyttävät tiukkoja korsetteja, antaen heille tiimalasihahmon ja pystyssä asennon, kuten Ramud.
Camille Clifford on fyysinen Gibson-tyttö
Gibson Girls -kysymyksessä Camille Cliffordia pidetään tosielämän versiona. Hän osallistui kilpailuun löytääkseen Charles Gibsonin maalaukselta näyttävän henkilön. Lopulta hän voitti! Tuomarit uskoivat, että se näytti enemmän esimerkiltä kuin muut ehdokkaat.