Förändringar i historisk kvinnlig fysisk orientering
Vem som helst kan berätta att modetrender kommer och går. Ibland till och med mindre än ett år kommer saker att försvinna i mörkret! Pinterest-kortet kan knappt hänga med i modebranschens ebb och flöde. Kläder är dock inte det enda som fluktuerar i popularitet. Det verkar som om kvinnokroppen också upplever trender och mode. Under åren har tidskrifter visat oss vilka som anses vara heta och vilka inte. Det finns vanligtvis en berömd kvinnlig kändis som anses vara skönhetsbilden i den eran. Låt oss gå tillbaka i tiden och se hur kvinnors «ideala» kroppsform har förändrats under det senaste århundradet.

Gibson 10-årig tjej
Tidigare var det för dyrt att publicera foton på tidningssidor. Vid den tiden anställde företaget illustratörer för att förmedla sina åsikter. Charles Gibson (Charles Gibson) är en särskilt känd kvinnlig tidningsillustratör. Konstnären skapade det verk du letade efter! Det visar rika kvinnor som bär täta korsetter, vilket ger dem en timglasfigur och en upprätt hållning, som Ramud.
Camille Clifford är en fysisk Gibson-tjej
När det gäller frågan om Gibson Girls anses Camille Clifford vara en verklig version. Han deltog i en tävling för att hitta någon som såg ut som en Charles Gibson-målning. Till slut vann hon! Domarna trodde att det såg mer ut som en illustration än andra kandidater.