Parhaat vitamiinit sydämelle ja verisuonille
Henkinen stressi, stressaavat tilanteet, unihäiriöt, sairaudet vaikuttavat negatiivisesti verenkiertoelimistön työhön. Komplikaatioiden riskien tasoittamiseksi on tarpeen ottaa kardiovitamiinit kursseilla. Ne sisältävät tarvittavat komponentit tärkeiden elinten moitteettomaan toimintaan.

 

Askorutiini

Alhaisen hinnan ja hyvän vaikutuksensa vuoksi tällaiset tuotteet ovat johtavia paikkoja luettelossa. Kardiologit määräävät ne usein verenkiertoelimistön patologioiden päähoidon kanssa. Nimestä käy selväksi, että ravintolisä sisältää askorbiinihappoa ja rutiinia. Happo auttaa vahvistamaan sydänlihasta ja lisää sen kestävyyttä. Hän osallistuu myös kapillaariseinien muodostumiseen, estää niiden ikääntymisen, parantaa kehon immuniteettia. Rutiini auttaa lisäämään verisuonten seinämien lujuutta estäen haurauden. Aine itse edistää veren ohenemista.

Ascorutinin tärkeimmät aktiiviset komponentit osallistuvat tehokkaasti redox-prosesseihin, vaikuttavat hiilihydraattien metaboliaan. Ne myös parantavat kehon kudosten palautumista, suorittavat antioksidanttitoiminnon. Profylaktisessa käytössä terapeuttisiin tarkoituksiin yksinään tai yhdessä muiden keinojen kanssa verisuoniseinät vahvistuvat ja muuttuvat joustaviksi. Lisäksi tulehdusprosessi poistuu, verisuonten hauraus vähenee.

 

Askorutiini

 
Hawthorn Forte

Vitamiinikompleksi, joka koostuu orapihlajan kukista ja hedelmistä. Se sisältää magnesium- ja kaliumparparinaatteja, rutiinia. Komponentteja pidetään verenkiertojärjestelmän parhaimpina avustajina, mikä auttaa alentamaan korkeaa verenpainetta. Sydämen supistusten rytmi normalisoituu, sydänlihaksen työ palaa normaaliksi. Verisuonten seinämissä tulehdus poistuu. Itse seinistä tulee joustavampia ja vähemmän läpäiseviä. Kyseisellä lääkkeellä on rauhoittava vaikutus, joka lisää vastustuskykyä stressiin.

 

Hawthorn Forte