Parhaat vitamiinit sydämelle ja verisuonille
Lykopeeni 10 mg

Yrttien antioksidantti «Lykopeeni 10mg» toimii luonnollisena kehon suojana. Tuote on suunniteltu suojaamaan soluja vapaiden radikaalien kielteisiltä vaikutuksilta. Se tukee sydän- ja verisuonijärjestelmän normaalia toimintaa – sillä on kardioprotektiivisia ominaisuuksia, se normalisoi verenpainetta, vahvistaa verisuonten seinämiä ja vähentää ateroskleroosin riskiä.

Lykopeeni auttaa estämään sydän- ja verisuonitauteja ja ylläpitämään hyväksyttävää kolesterolitasoa. Lisäaineella on kuitenkin myönteinen vaikutus paitsi terveyteen, myös ulkonäköön – se hidastaa ikääntymistä ja pidentää ihon nuoruutta. Tuote on tarkoitettu aikuisille, päivittäinen määrä on 1 kapseli.

 

Lykopeeni 10 mg

 

Vitrumcardio Omega-3

Tehokas lääke, joka täydentää verenkiertoelinten sairauksien pääasiallista hoitoa. Ruokavalion ja muiden lääkkeiden lisäksi kardiovitamiinit vastustavat ateroskleroottisia plakkeja estäen niiden kertymistä.

Aktiivisten ainesosien joukossa ovat vitamiinit, piharatamoiden siemenet ja kaura. Niiden jakeet vähentävät kolesterolikerrostumien muodostumisen riskiä, ​​vähentävät glukoosin määrää, joten kardiovitamiineja määrätään myös diabeteksessa. Soijalesitiini osallistuu kolesterolin aineenvaihdunnan säätelyyn, parantaa aivojen ja keskushermoston toimintaa. Lääke on vasta-aiheinen alle 18-vuotiaille. Lisäksi on olemassa allergisten reaktioiden vaara.

 

Vitrumcardio Omega-3