Parhaat vitamiinit sydämelle ja verisuonille
Venatol

Tehokas lääke, jolla on anti-inflammatorisia, anestesia-, antitromboottisia vaikutuksia. Sitä käytetään myös suonikohjuissa, kaihiterapiassa kudosten suojaamiseksi hypoksialta.

Kotimainen vitamiinikompleksi sisältää uutteita hevoskastanista ja pajun kuoresta. Lääke soveltuu myös niille, jotka ovat toipumassa passiivisesta elämäntavasta johtuvasta loukkaantumisesta. Arviointien joukossa on huomattava, että Venatol on hyviä vitamiineja vanhusten sydämelle.

 

Venatol

CardioHels

Hyödylliset kardiovitamiinit, jotka sisältävät mineraaleja, sekä lääkekasvien voimakkaat komponentit. Ravintolisä tukee sydämen työtä, parantaa immuniteettia ja parantaa hermoston toimintaa. Ohjeiden perusteella vitamiinit on sekoitettava aloe-geeliin ennen sen ottamista, mikä parantaa lääkkeen jokaisen komponentin ominaisuuksia. Ravintolisä lisää 30 vuoden jälkeen kuluneiden koentsyymivarastojen määrää, parantaa verenkiertoa. Sitä määrätään myös hengitysteiden sairauksille.

Kardiovitamiinien käytöllä on myönteinen vaikutus proteiinien, hiilihydraattien, rasvojen metaboliaan. Keino normalisoi sykkeen, vahvistaa verisuonia ja estää tromboosin muodostumisen. Saatuaan lääkärin suositukset ennaltaehkäisevä käyttö on tehokasta urheilijoille, tupakoitsijoille ja vaarallisilla teollisuudenaloilla työskenteleville.

 

CardioHels