Steder der $ 150 000 er nok til å trekke seg
Hvordan trekke seg tilbake til Bolivia

Hvis du vil trekke deg i Bolivia, har du et tif-visum som krever at du legger frem et brev om intensjonen din og inkluderer bevis på din økonomiske situasjon og en sjekk av politiets bakgrunn.
Men du vil sannsynligvis sjekke stedet før du hopper. For ditt besøk må du skaffe et turistvisum fra det bolivianske konsulatetMan and woman, probably expats from Europe or North America, gingerly walk the streets of Sucre, Bolivia's capital.

Belize

Belize har vokst i popularitet blant internasjonale pensjonister takket være den karibiske atmosfæren, vakre naturreservater og strender, og et rimelig og tregere tempo i livet. Det er en engelsktalende nasjon; Spania er det nest mest brukte språket.

Populære utvandringsplasser inkluderer Placencia-halvøya, et 30 km langt landområde foret med hvit sand og blå bølger, og øya Ambergris Caye. Dette er et av de dyreste områdene i Belize, men du kan fremdeles finne husleiene så lave som $ 700 i måneden.

Du vil holde deg unna grensebyer, isolerte områder og Belize City fordi kriminell virksomhet er mye større i disse områdene.

I Belize er de fleste sykehus ikke godt utstyrt for å håndtere alvorlige helseproblemer. Helsevesenet i Mexico, Nicaragua og Costa Rica er betydelig bedre sammenlignet, melder ExpatExchange.Tiger Fern waterfall in Cockscomb Basin Wildlife Sanctuary, Belize.